Asylgruppens Vykortskampanj

Numera hittar man inte bara folderkampanjen här, utan även information om en parallell kampanj som Asylgruppen arbetar med, och information om den följer nedan:

Snart kommer Sverigedemokraternas valbrev dimpa ner genom ditt brevinkast. När du får SD:s reklambrev får du också möjlighet att delta i Asylgruppen Lunds DO IT YOURSELF-kampanj mot att rasister kommer in riksdagen och får fler mandat i kommun och landsting.

DO IT YOURSELF-kampanjen mot SD går ut på att du

  • Skriver, ritar eller gör ett kollage på SD:s valkuvert. Du väljer själv vad ditt budskap till SD skall innehålla. Glöm inte att göra plats där frimärket brukar finnas genom att rita en liten fyrkant. Skriv i fyrkanten att mottagaren betalar portot.
  • Fotograferar med mobil eller kamera alternativt skannar kuveret. Skicka därefter bilden till vår e-postadress: nejtillrasistiskreklam@gmail.com
  • Lägger ditt kuvert i närmaste brevlåda, adresserat till

Sverigedemokraterna
Box 200 85
104 60 Stockholm.

De bilder som vi får av er kommer att läggas ut på hemsidan. Asylgruppen Lund väljer de mest kreativa bidragen till en utställning som kommer att äga rum på bok-kaféet India Däck, Lund, i samband med riksdagsvalet. Vidare kommer vi att välja ut ett av bidragen vilket i sin tur blir en affisch och sätts upp i Lund och Malmö.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s